BalkansPress

Dobro došli!

Što ste pametnija osoba, to vam teže postaje da nađete nekoga ko želi da bude u vezi sa vama. Možete izlaziti na sastanke, ali u nekom trenutku odnos ne napreduje dalje, a to je uglavnom zbog intenziteta vaše pameti.

Nije svaki muškarac dovoljno jak da se može nositi s pametnom ženom. Evo zašto:

PROČITAJTE: Zašto mladi "otkidaju" na kamagru: Farmaceutski rat za srpsku potenciju! 

Pametna žena postavlja pametna pitanja

Pametna žena će istraživati i postavljati pitanja na koja možda nećete biti spremni da odgovorite, piše The usual routine.

Čak i na prvom sastanku, ona će kopati dublje i postavljati lična i filozofska pitanja – ona nikada neće uživati ​​u plitkom razgovoru.

 

Pametna žena je iskrena. Previše iskrena – često netaktična

Pametna žena svoj integritet shvata ozbiljno i veruje u iskrenost. Na svako pitanje koje joj postavite, ona će vam reći istinu, a isto očekuje i od vas.

Pametna žena zna šta želi. Ili koga želi...

Pametna žena zna odmah da li joj se sviđate. Ona je potpuno sigurna u svoja osećanja i deluje u skladu sa njima. Njeno srce kuca samo za posebnih nekoliko ljudi, a ona ih prepozna odmah.

Pametna žena želi jak odnos

Ona želi duge razgovore o životu, ona želi da čuje priče iz prošlosti, ona želi da razume vašu bol, ona želi da da vrednost vašem životu. Želi pravi odnos koji nadilazi izlazak i zabavu.

Pametna žena se ne boji intimnosti

Ona se ne boji zbližavanja, ne boji se moguće povređenosti u procesu. Njena dubina i intimnost idu ruku pod ruku, a ona će uvek negovati lepotu intimnosti u odnosima.

 

Pametna žena vidi kroz vas

Ona može videti ko ste zapravo i šta vas čini ranjivim. Iako će vam to možda biti neprijatno, ona želi da znate da vas razume i da možete biti u njenom društvu onakvi kakvi zaista jeste.

PROČITAJTE: GORICA NEŠOVIĆ: KAD SE ŽENA RAZVEDE...

Pametna žena žudi za doslednošću

Ona ne voli nedoslednost i neozbiljno ponašanje. Ona želi jaku vezu i čvrstu vezu i zna da je doslednost temelj te veze. Pametna žena neće učestvovati u igricama.

Pametna žena je intenzivna

Ona može biti malo zastrašujuća, jer unosi intenzitet u sve što radi. Njene emocije su intenzivne i takve su joj misli. Ona nikada neće biti ravnodušna u stvarima koje su joj važne – nisu svi dovoljno jaki da se nose s njenim intenzitetom.

PROČITAJTE: Kako je jedna mama zaustavila svet u 10:47 u Beogradu

Pametna žena zna kako voleti jako

Ako je ne možete jako voleti, ona će otići. Ona se ne zna ležerno, neobavezno zabavljati s nekim do koga joj je stalo ili biti prijatelj s nekim za koga gaji romantične osećaje. Pametna žena zna kada joj neko ne uzvraća, ona će se polako sama odvojiti od svakoga ko joj nije spreman dati duboku ljubav koju ona traži.

Pametna žena neće čekati

Ona neće čekati da se odlučite. Ona je jaka i strastvena i neće gubiti svoje emocije na nekoga ko ne ceni njenu pamet. Iako je u potrazi za posebnom vrstom ljubavi, pametna žena se ne boji da bude sama.

Scroll to top