BalkansPress

Dobro došli!

Ovaj neverovatni grudnjak za samo sedam dana može trajno povećati grudi.

 

Žene koje se odluče za ovaj neverovatan grudnjak dobiće veće, bujnije i živahnije grudi, bez ikakve skupe operacije, a zapaziće ih svako na ulici.

Kreator ovog grudnjaka, Milan Milić iz Srbije (33), postao je najomiljenija osoba među ženama koje su nezadovoljne veličinom svojih grudi. 

Milan, koji je izbegao sa Kosova, dizajnirao je grudnjak za svoju devojku, Jelenu Šabić (26), jer je želela da poveća grudi, ali plašila se operacije. Mislio je da će se rezultati videti tek nakon dva ili tri meseca, ali ostao je u šoku kada su Jeleni grudi porasle za samo nekoliko dana.

"Ona je želela da poveća grudi, ali plašila se operacije i ožiljaka. Takođe, nije htela da u sebe ugura strano telo, a i zahvat je bio previše skup. Kada smo videli rezultate nakon nekoliko dana shvatili smo da imamo nešto veliko. Nakon sedam dana grudi su joj narasle za jednu celu veličinu", započinje priču Milan.

Ideja o ovom neverovatnom grudnjaku pojavila se još 2012. godine i sada je prošla rigoroznu kontrolu američkih agencija.

 

Patentirao je dizajn, našao investitore i spreman je za masovnu proizvodnju.

Cena grudnjaka će biti 199 dolara, sitnica naspram životnog ostvarenja za mnoge žene?

Način upotrebe - Grudnjak se nosi po pet minuta tri puta dnevno, sedam dana zaredom. Ne sme da se nosi za vreme menstruacije, već treba sačekati sedam dana kasnije pa početi i ako se grudnjak koristi po drugi put, mora da se napravi pauza od dva meseca. Takođe, bizaran detalj je i da grudnjak neće raditi 10 dana nakon leta avionom zbog promena u pritisku.

"Grudnjak povećava cirkulaciju krvi. Funkcioniše kao masažer samo mnogo brže. To je prirodan proces koji povećava protok krvi, a ta krv hrani grudi. Konačno smo završili sva istraživanja i imamo četvrtu generaciju koja je značajnije bolja od prvog prototipa jer se sastoji od kvalitetnijih delova", rekao je Milan za strane medije.

Kako tvrdi jednoj ženi grudnjak je pomogao da dostigne simetriju među dojkama, koje su bile različite veličine. 

Grudi nakon upotrebe izgledaju okruglo, podignuto i stisnuto.

 

Grudnjak je dosad isprobalo 14 žena iz Amerike, Evrope i Kine, a grudi su im se povećale za 3,5 do četiri centimetra, što otprilike znači jedan broj veću korpu, odnosno ako je žena kosila korpu B, nosiće C, a i imaće čvršće grudi.

Milanova devojka, prva je isprobala grudnjak pre šest godina, a grudi su joj u međuvremenu porasle od A do D korpe.

Grudnjak je nosila tri puta nedeljno u proteklih šest godina.

"Rezultati su trajni. Jelena i dalje nosi istu veličinu grudnjaka, ali grudi mogu da promene oblik zbog gravitacije", rekao je.

Milan koji je nakon napuštanja Kosova obreo u Lazarevcu kaže da je dugo istraživao, čak dve godine, ali isplatilo se jer je pronašao rešenje. 

Mišljenje estetskog hirurga i iskustvo glumice

Estetski hirurg dr Majkl Salchauer, poznat i kao dr Miami, testirao je grudnjak na glumici Sabrini Molinar iz "West Palm Beach-a" na Floridi. Merio je njene grudi pre i nakon nošenja. Potvrdio je da je došlo do povećanja.

 

I ona sam je priznala da su joj grudi postale veće za veličinu jedne korpe nakon što je grudnjak nosila kako je preporučeno.

Ona je uverena da ništa sem grudnjaka nije moglo da utiče na to, kao što su mesečni ciklus ili debljanje.

"Pre sam nosila 36B, a sada mi je puno ugodnije u korpi C. Osećam se bolje sa njim i još se navikavam na taj osećaj. Volela bih da ponovno isprobam taj grudnjak, jer me zanima da li mi grudi mogu biti još veće - rekla je Sabrina novinarima.

Ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama veliki broj muškaraca moli Milana da i njima "omogući nešto slično".

(BalkansPress / Alo.rs)

Scroll to top