BalkansPress

Dobro došli!

Amerah Al Tavel je tridesettrogodišnja princeza iz Saudijske Arabije koja inspiriše sa svojom željom da svet promeni na bolje.

Naime, princeza Amerah je prelepa, hrabra, samouverena i žena sa ciljom. Ona se hvata u koštac sa ljudskim problemima ne samo u Saudijskoj Arabiji, već i u svetu. Do sada je posetila 70 zemalja u želji da im pomogne da reše svoje najteže probleme. Do sada je princeza Amerah uspela da napravi utočište u Zapadnoj Africi, pruži pomoć žrtvama poplava u Pakistanu, otvori Centar za islamske studije na Univerzitetu u Kambodži, a predvodi misiju da pomogne Somaliji.

 

 

Ona je jedna od prvih žena u Saudijskoj Arabiji koja je odbila da nosi tradicionalne haljine koje prekrivaju celo telo, ali njen modni stil je uvek u dodiru sa njenom tradicijom.

 

 

Nije samo garderoba to po čemu se izdvaja princeza Amerah. Naime, ona vozi autobomil, ima visoko obrazovanje stečeno u Sjedinjenim Američkim Državama kao i diplomo iz poslovne administracije. Amerah smatra da bi svaka žena u njenoj zemlji morala da dobije pravo da sama odluči da li će se školovati i nositi tradicionalnu odeću.

 

Princeza Amerah je savršen primer osobe sa neverovatnom lepotom, britkim umom i blagim srcem. Ljudi kao ona su u stanju da promene svet na bolje.

 

 

 

 

 

 

 

 

(Izvor: Stil)

Scroll to top