BalkansPress

Dobro došli!

Kada je jedan čovek video kuju sa ulice koja je tek rodila svoje kučiće, želeo je da joj pomogne. Na dalji tok događaja, međutim, nije mogao da računa.

PROČITAJTE: OČI U OČI SA "ZVERIMA" Kada RAZJARENI PAS krene na vas, ovih 8 koraka MOGU DA VAM SPASU ŽIVOT

 

Krov nad glavom je jedna od najosnovnijih stvari koje su nam potrebne u životu. Potreban nam je da nas zaštiti, da tu čuvamo hranu i neke vlastite stvari i da imamo sigurno mesto za svoju decu. Mi, ljudi, nismo jedina bića kojima treba dom da preživimo – životinje imaju istu tu potrebu, naročito kada žele da zaštite svoje mlade od opasnosti ovog sveta.

*Foto: Printscreen Youtube / The Dodo

Kada je jedan čovek video kuju sa ulice koja je tek rodila svoje kučiće, želeo je da joj pomogne. Uz jednu stranu zgrade je stavio malu kuću sa toplim ćebencetom da zaštiti mamu i njene bebe od hladnoće.

 

Kada je ustanovio da su pas i njeni mladi sigurni i da imaju mesto za odmor, otišao je. Kada se vratio da vidi kako su, nije mogao da veruje svojim očima. Bio je zapanjen činjenicom da ova majka i njeni mladi nisu sami. Iako je prostor u ovoj kućici jako ograničen i ona je imala tri bebe o kojima treba da brine, dopustila je još nekome da boravi u njihovom malom domu.

*Foto: Printscreen Youtube / The Dodo

PROČITAJTE: (FOTO) Vole vlasnika više nego sebe: 10 rasa pasa koje na čoveka deluju kao tablete za smirenje!

Ispostavilo se da je maca tražila sklonište od kiše i zime kao i oni, a ova mama je odlučila da otvori svoje srce i svoj dom i njoj jer joj je to bilo potrebno.

Čim joj je ona dopustila da sa njima deli dom, maca je na svet donela četiri mačića. Čovek je bio oduševljen time što vidi - pas sa tri kučeta i mačka sa četiri mačeta dele isti dom.

Pogledajte ih zajedno u videu ispod:

(BalkansPress / Stil.kurir.rs)

Scroll to top