BalkansPress

Dobro došli!

Sirote žene su kao farmeri. Večito nešto moraju da čupaju i kose. I dok su spremne satima da pričaju o depilaciji i ostalim spravama za mučenje o ovim dlačicama, onim najstidnijim - ćute.

Žene skidaju dlačice sa toliko mesta na telu da bi komotno mogle da se javljaju na telefon sa "dobar dan, Anina kuća bola ovde".

Malje se uklanjaju sa lica, neretko i grudi, pazuha, nogu...

Muškarci imaju večiti derbi, a žene imaju raspravu oko toga da li je bolje depilirati se hladnim ili toplim voskom, ipak, neće ni zucnuti o jednoj vrsti stidnih dlačica i ne govorimo o bikini zoni.

 

Mnoge dame uklanjaju šumicu i oko svoje pozadine. Da, da. Nasuprot sveopštem mišljenju žene ne dolaze na ovaj svet automatski glatke.

Ako se odlučite da uklonite malje iz okoline svoje guze, predlažemo vam neke najbezbednije načine za to. Uzgred, većina žena u salonu lepote će vam uz brazilsku depilaciju automatski ukloniti i ovaj deo šumice.

Depilacija voskom

Ako se odlučite za ovu opciju koja je po mišljenju mnogih najefikasnija najbolje je da vam neko pomogne. Zato i jeste preporučljivo otići u salon. Ako to probate po principu "uradi sam" uzmite ručno ogledalce kako biste imale najbolju preglednost.

PROČITAJTE: Postoji 16 vrsta vagina - vidite koja je vaša, a koje su MUŠKI FAVORITI (FOTO)

Tretman laserom

Laser je uvek efektan metod koji može da ukloni i do 80 odsto dlačica. Pored toga što uklanja dlake ovaj tretman čini kožu glatkom.

Bitna je napomena da budete posebno pažljivi jer ako dlake urastu na ovom mestu mogu da budu posebno bolne. Ukratko, malo ćete teže sedeti.

Ako se već brijete, znajte da posekotine na ovom osetljivom delu tela mogu da se lako inficiraju i zato ih odmah isperite i negujte.

Uživajte!

Scroll to top