BalkansPress

Dobro došli!

Deset uzročnika raka se prećutkuju kako bi farmaceutska industrija zarađivala na toj teškoj bolesti, tvrde na alternativnim internet stranicama na kojima je objavljen intrigantan popis istih.

1. Hormoni u mesu i mleku:

Većina domaćih životinja hranjena je veštačkim hormonima kako bi dobila na količini mleka i mesa. Veštački hormoni uzrokuju upale, depresiju, rak i niz drugih bolesti.

PROČITAJTE: 9 namirnica koje bi zauvek trebalo izbaciti iz jelovnika!

 

2. Mamografija, stomatološke rendgenski zraci, skeneri na aerodromima:

Je li vam tehničar na mamografiji zaboravio reći da provučete zaštitnu preklopnicu preko grudi pre nego što je pobegao iz ordinacije? Da, reč je o smrtonosnim zracima koje prouzrokuju rak, a došli ste kako bi ste ga sprečili ili reagovali na vreme.

3. Aluminijum u dezodoransima i antiperspirantima (i chemtrailsima):

Većina tumora dojke nastaje u njenom gornjem kvadrantu, kod pazuha, upravo tamo gde stavljamo dezodoranse prepune aluminija. Koristite domaće ili organske dezodoranse.

4. Toksična kozmetika:

Koža je naš najveći organ i upravo nju tretiramo preparativnom i dekorativnom kozmetikom koja je prepuna petroleja i katrana. Kroz kožu ove otrovne supstance bez ikakvog problema ulaze u krvotok i čine plodno tlo za ćelije tumora. Počnite koristiti organsku ili domaću kozmetiku i sanirajte štetu.

 

5. GMO soja i kukuruz:

Većina soje u Americi je genetski modifikovana i ako ste obožavatelj, npr. sojinog mleka prebacite se na neko drugo jer… Sojino mleko inače sadrži hemaglutinin, materiju koja crvena krvna zrnca pretvara u ugruške. Osim toga, soja povećava estrogen. Kupujte organsko mleko, koje god vrste volite (kravlje, rižino, zobeno…).

6. Veštački zaslađivači:

Aspartam kao glavni sastojak veštačkih zaslađivača izmet je GMO bakterije E. coli koja je stanovnik debelog creva kao i kanalizacijskog otpada. Zloglasni aspartam nalazi se u gotovo svim gumama za žvakanje, lekovima i većini hrane. Klonite ga se i okrenite se žitnim sladivima, steviji, javorovom sirupu, medu ili sirovom organskom šećeru.

7. Fluoridirana voda:

Ne, to nije mineral koji se nalazi u prirodi niti pročišćava vodu koja prolazi kroz cevi. Fluor zapravo onečišćuje vodu i ispira minerale iz našeg tela te oslabljuje imunitet. Pijte izvorsku vodu.

 

8. Lekovi, vakcine:

Potražite iskrenog lekara koji će vam dati savete o životnom stilu i prehrani kao prevenciji za rak. Klonite se “lekova” velikih farmaceutskih kompanija zvučnog imena kojima je jedini cilj zarada i kojima je vaše oboljenje od velikog interesa.

9. Veštačke boje za hranu i konzervansi, aditivi:

Gotovo svaka veštačka boja za hranu proizvedena je u laboratoriju. Silni konzervansi doslovno guše vaše ćelijee i pretvaraju ih u ćelije raka. Okrenite se šarenom organskom voću i povrću, žitaricama, mahunama i semenkama. Zdravo je, a i tanjir čini lepšim… Ne kupujte stvari iz kutija i konzervi.

10. Komercijalni sapuni, šamponi, paste, kreme:

I opet, ono što se primenjuje na koži, kosi ili zubima završava u vašem krvotoku. Parfemi, boje, životinjski nusproizvodi i ostali sumnjivi sastojci mogu izazvati rak. Pravite sami ili kupujte organsku, prirodnu kozmetiku. Postoji izreka  “Ne stavljam na kožu ništa što ne mogu i pojesti.”

Scroll to top