BalkansPress

Dobro došli!

El Makferson (54) nekadašnji australijski supermodel i glumica iza sebe ima bogatu karijeru, a i danas može da se pohvali manekenskim izgledom. Nekada je krasila naslovne stane najpoznatijih svetskih časopisa, a jedan sunčan dan na australijskoj plaži pokazao je figuru koju bi svaka devojka poželela.

Crni bikini, teksas šorts, sunčane naočare i šešir bili su dovoljni da El zablista kao da je na snimanju modnog editorijala. Ravna, duga kosa i osmeh devojčice privukli su svačiju pažnju.

Njena figura ne mari za godine

*Foto: Profimedia / Njeno telo ne mari za godine

PROČITAJTE: SITUACIJA GORA NEGO PRVI PUT, NISMO OČEKIVALI OVAKVO RAZBUKTAVANJE KORONE Janković upozorava: U toku je borba za opstanak!

 

Crni bikini Melise Odabaš sa lacima na jednom delu bretela bio je dobra kombinaciju uz suptilne narukvice i prstenje koje je El nosila na plaži. Inače, El drži čuveni brend ženskog donjeg rublja „Linžeri“, a izgleda da niko bolje od je ne može odabrati najbolje modele za žensku figuru.

El je jedno vreme bila najplaćeniji supermodel sveta, čak ispred Sindi Kraford

*Foto: Profimedia / El je jedno vreme bila najplaćeniji supermodel sveta, čak ispred Sindi Kraford

PROČITAJTE: "Šta je, došli ste ovde da se snimate!?": "Lala" vršio žito i u polju zatekao gole muškarce i mladu (VIDEO)

   

El je nedavno sa svojim fanovima podelila i svoj režim ishrane, kao i životne navike. U važniju među njima spada svakako i to da se svako jutro ova majka dvoje dece budi u 5.00. A pola sata pre spavanja bavi se meditacijom i pravilnim disanjem.

Njene aktivnosti počinju svako jutro u 5.00

*Foto: Profimedia / Njene aktivnosti počinju svako jutro u 5.00

Deo njenih svakodnevnih aktivnosti su i joga, vožnja bicikla i plivanje, a u toku dana ne propušta čaj sa korenom valerijane i hmeljom. Svetla u njenom domu isključuju se u 20.45, kada počinje vreme dragocenog sna.

Ko misli da je preteško, neka samo pogleda njeno telo i neophodna motivacija je tu. Preostaje još realizacija.

Scroll to top