BalkansPress

Dobro došli!

Ubijeni doktori koji su istraživanjem saznali da se enzimski protein dodaje u vakcine, i tako se deli čitavoj populaciji.

To znači da nam je svima ubrizgan enzim za smanjenje imuniteta, proizvode ga stanice raka i virusa, a samo jedinka s najboljim genima će uspeti da preživi.

Protein je dobijen od stanica raka, enzim koji zaustavlja vitamin D od vezanja na GC protein i tako sprječava vitamin D u svom delovanju, borbi protiv raka.

 

ENZIM je protein koju imaju stanice raka i virusa (HIV, hepatitis B, hepatitis C, gripe, herpesa, Epstein-Barrov virus…). Njegova uloga je da blokira delovanje vitamina D, a time se urušava imunološki sastav.

Istraživač autizma i protivnik vakcina pronađen je mrtav u reci u Severnoj Karolini, a njegovo ubistvo učinjeno je pod sumnjivim okolnostima.

On je istraživač poput Dr. Nicholas Gonzaleza, koji je ubijen, dokazao da “Naglasa” ulazi u tijelo tokom vakcinisanja. Ovaj protein je pronađen u visokim koncentracijama kod autistične dece.

Dr. Bradstreet je bio zainteresovan za Nagalase koji opisuje kao enzim u produkciji stanica raka i virusa koji uništava sposobnost borbe protiv raka.

Porodica dr. Bradstreeta upozorila je javnost da je ovaj doktor ubijen jer se fokusirao na istraživanje vakcina i ovog proteina. Stavljanje “virusa raka” u vakcine nije novo.

O čemu se radi? O depopulaciji. Čitavoj populaciji ubrizgaju otrov, a samo opstaju oni čiji se organizam može s tim boriti.

(BalkansPress / Novi.ba)

Scroll to top