BalkansPress

Dobro došli!

Neki kažu da su ovo samo sujeverja! Međutim, oni koji su pokušali primetili su da je ovo VEOMA DELOTVORNO!

1. Kada pozajmiti pare i tražiti povišicu

Povišicu treba da tražite u sredu tokom dana. Ne pozajmljujte novac prijateljima i poznanicima u utorak. Kako kažu verovanja, ujutru treba davati i uzimati zajam, zato što bilo kakve operacije s parama koje obavljate uveče ili noći vode u propast. Trudite se da nikada ne tražite zajam, a da češće dajete novaconome ko ga od vas traži jer ćete tako da ga programirate da vam vrati na drugi način.

 

2. Plata treba da prenoći

Plata koju dobijete, jedan dan treba da ostane netaknuta. Suzdržite se od trošenja da biste na miru mogli da uživate u svojoj zaradi! Plata će vam se prema verovanjima uvećavati sledećih meseci!

3. Šta se ne pozajmljuje komšijama

Ne treba da pozajmljujete hleb i so, jer će vaša finansijska sigurnost preći sa pozajmljenim stvarima u komšijski dom!

4. Kućna pravila za pun budžet

Para neće biti ukoliko sa stola mrvice čistite rukom!

5. Kada džepovi donose novac

Džepove odeće koja visi u ormanu napunite sitnim papirnim novcem. Pare ‘ne vole’ iscepane džepove ili otpalu dugmad.

 

6. Staro verovanje o metlama

Da bi u kući bilo para, metlu treba da postavite drškom nadole.

PROČITAJTE: NEDELJNI HOROSKOP DO 13. SEPTEMBRA: Rak razmišlja o razvodu, za Jarca nema DOBRIH vesti, ali OVOM znaku stiže dobra poslovna PONUDA 

7. Napravite trougao od 10 dinara

U najmanjoj pregradi novčanika čuvajte novčanicu od 10 dinara savijenu u trougao. Takođe, u novčaniku treba da postoji i srećna moneta – prvi zarađen novac ili onaj dobijen od dobrog čoveka. Tu novčanicu ne valja potrošiti – ona je talisman finansijske sigurnosti. U suprotnom, pare mogu da se naljute i da ne dolaze do vaše ruke.

8. Čuvajte kovanice

Nikada ne držite novčanik prazan, neka u njemu bude makar pokoji novčić. Sav novac mora da bude glavom stranom okrenut prema gazdi.

Scroll to top