BalkansPress

Dobro došli!

Mnogi od nas nisu ni sila oko sebe. Različite energije i vibracije su svuda oko nas, i pozitivne i negativne. Saznajte šta bi trebalo da uradite ukoliko dođe do nakupljanja negativne energije u vašem domu.

Svaka osoba na ovom svjetu nosi svoju energiju, bila ona negativna ili pozitivna. Ta energija se prenosi na sve stvari sa kojim imamo kontakt, čak se ona može osetiti i na mestima gde boravimo.

 

Što više ljudi u jednom domu živi, to će više mešanja energija biti, a ta energija ne mora uvek biti pozitivna. To se takođe odnosi i na ljude koji posećuju vaš dom, i njihove vibracije se mešaju sa vašim.

Ukoliko se iz neobjašnjivih razloga osećate loše u svom domu, moguće je da je došlo do nakupljanja negativne energije. Ova energija takođe može uticati na zdravlje, finansijsko stanje, kao i na raspoloženje.

Kako biste se oslobodili negativne energije uzmite staklenu čašu, u trećinu čaše sipajte vodu, zatim trećinu sirćeta i trećinu morske soli. Čašu bi trebalo ostaviti u prostoriji za koju ste uvjereni da se negativna energija osjeća.zaključajte i niko ne bi trebalo da ulazi u nju narednih 24 sata, kako bi se sva negativna energija skupila u čaši.

 

Lako ćete prepoznati da li u sobi ima prisustva negatvne energije. Ukoliko je količina tečnosti u čaši ista, nema razloga za brigu. Međutim, ukoliko tečnost u čaši više nije providna, ili postoji veća količina mjehurića, to je znak da ipak nešto nije u redu.omNegativna energija je prikupljena u čaši, što znači da bi vi odmah trebalo da je se rokešite.

Ovaj postupak primjenjujte dok god tečnost u vodi ne ostane onakva kakvom ste je ostavili.

(BalkansPress / Aura.ba)

Scroll to top