Rejčel, mlada žena iz Australije kaže da ne može rečima opisati kako se osećala kada je nakon dve godine duboke boli i tuge 'zbog njegove smrti' naišla na svojeg dečka koji je bezbrižno radio u jednom restoranu, itekako živ i zdrav.

U životu nije čula da je neko proživeo ono što se njoj dogodilo, mislila je kako toga ima samo u filmovima.

Imala je svega 18 godina kada je započela vezu s kuvarom iz lokalnog paba, koja je nalikovala svakoj drugoj mladenačkoj vezi, bili su uzbuđeni i srećni.Međutim, sve se promenilo kada je izgubio posao i od nje zatražio nekoliko hiljada dolara dok ne pronađe novi posao. Nešto od toga joj je vratio, ali razišli su se nekoliko meseci kasnije, a on je odbio vratiti joj ostatak novca. Prestao joj se javljati na telefon i odgovarati na njene poruke.
 
Situacija je postala još čudnija kada je njegov prijatelj došao do Rejčel i rekao joj kako je nestao nameštaj iz stana sad već njenog bivšeg dečka.

- Sav nameštaj je nestao, nije bilo ni kreveta, ničega. Prva priča koja se pojavila bila je kako je otišao na rehabilitaciju u Kvinslend - ispričala je i dodala kako se zabrinula te je kontaktirala njegovu majku, a ova ju je šokirala rekavši:

 

- Moj sin je umro.

- Sada to zvuči glupo, ali u to vreme nisam imala razloga sumnjati u njene reči. Pa ko bi na tako nešto rekao: Ne verujem vam, pokažite mi čitulju - dodala je.

*Foto: Facebook / Restaurante Riff

Vest o njegovoj smrti ju je jako pogodila, tugovala je i na kraju krenula dalje sa životom. Dve godine kasnije cela priča je dobila svoj filmski nastavak. Vraćala se jednog dana s prijateljicom u svoj rodni grad, svratile su putem u restoran nešto pojesti, no hrana joj je brzo prisela. Ugledala je tamo bivšeg dečka.

Pre nego je uspela da reaguje, osoblje restorana joj je prišlo i zamoljena je da napusti objekt. Nije znala šta da uradi pa je odlučila otići u policiju. No, oni joj nisu mogli puno pomoći jer je to bila situacija u kojoj je njena reč protiv njegove, odnosno nije imala nikakvih konkretnih dokaza.

(BalkansPress / Izvor: Espreso.rs)

Scroll to top