Sećate se hrvatske pevačice koja je u prošlom veku bila jedna od popularnijih u regionu?

Ivana Banfić je tokom devedesetih žarila i palila muzičkom scenom i bila jedna od najpopularnijih hrvatskih pevačica.

Nakon dueta sa Dinom Merlinom "Godinama" nema ko nije znao za nju na prostoru bivše Jugoslavije, a onda se iznenada povukla iz javnosti.

 

Život joj je bio turbulentan. Sa bivšim menadžerom Robertom Magićem bila je u braku od 1993. do 2005. godine.

"Iz svog iskustva naučila sam, videla i prepoznala da su u brak ušli moji i njegovi roditelji, a gde smo mi. Mi smo se izgubili negde putem", ispričala je Ivana jednom prilikom.

Zatim se tajno udala za televizijskog producenta Kruna Ladišića sa kojim ima sina Jana (10).

 

Pevačica se odala alkoholu i zbog ovog problema se prijavila na kliniku za odvikavanje. 2005. godine.

Imala je veliku želju da se ostvari kao majka, ali prva trudnoća završila se pobačajem. Drugu trudnoću je provela u krevetu, devet meseci je morala da miruje, a zbog sina Jana se povukla sa javne scene.

 

Danas pevačica živi potpuno mirnim i povučenim životom daleko od javnosti.

"Da mi je neko rekao pre 11 godina kada sam prvi put posetila Indiju i bila u pustinji Thar da ću jednoga dana živeti u Hrvatskoj u ovakvoj kući građenoj od prirodnih materijala gline, slame, drva rekla bih mu: 'Ma daj, moš misliti'. Uskoro će naša porodična kućica biti gotova. U prirodi pokraj reke Kupe u šumici. Znakovi su svuda oko nas, samo ih treba da videti i prepoznati šta nam govore. Nekako sam mišljenja i verujem u to da je sve zapisano i dogovoreno tamo negde gore", napisala je pevačica na Instagramu i pozvala pratioce da podele svoja iskustva.

(BalkansPress / Izvor: Stil.Kurir.rs)

Scroll to top