BalkansPress

Dobro došli!

Psihološka analiza Adolfa Hitlera - Njegov život i legenda" je dokument u kojem su pobrojane njegove seksualne preference.

Adolf Hitler imao je odvratan seksualni fetiš, prenosi tabloid "San" citirajući tajni špijunski izveštaj. Dosije iz Američke kancelarija za strateške usluge tvrdi da je diktator voleo da žene na njega defeciraju jer ga je izmet seksualano uzbuđivao.

zveštaj je takođe utvrdio da je Hitler imao "mikro penis" i jedan testis. Otkriveno je takođe da je diktator voleo da ga žene udaraju tokom seksualnih igara.

 

Dr Valter C. Langer izradio je izveštaj tokom Drugog svetskog rata jer se htelo saznati više o Hitleru. Tako je nastala "Psihološka analiza Adolfa Hitlera - Njegov život i legenda", dokument u kojem su pobrojane njegove seksualne preference.

Langer je zaključio da Hitler nije bio sposoban da vodi ljubav konvencionalnim putem i da je bio koprofiličar - osoba koju seksualno uzbuđuje izmet.

Praktikovanje ove perverzije predstavlja najniži mogući oblik degradacije - napisao je Langer.

Adolf Hitler

*Adolf Hitler / Foto: Profimedia.rs

Prema dokumentu, Hitler bi legao na pod i dopustio bi ženi da defecira na njega. Tvrdi se da je čak i njegova nećaka Geli Raubal jednom prilikom učestvovala u tom činu.

Smatra se da je ona to rekla Otu Straseru, koji je kasnije napustio nacistički režim. Ernst Roem je takođe navodno otkrio Hitlerov fetiš prilikom jednog noćnog izlaska, a američki špijuni su tu informaciju tada saznali. Roem je otkrio da je Hitler volio "seljanke".

-Kada stoje u polju i sagnu se tako da im se može videti stražnjica, to je voleo, pogotovo kada su bile velike i okrugle - navodno je rekao Roem.

Nemačka glumica Renate Muler navodno je tokom jedne večeri seksa Hitlera udarila nogom dok je bio na podu. Muler je kasnije počinila samoubistvo.

(BalkansPress / Izvor: Alo.rs)

Scroll to top