BalkansPress

Dobro došli!

Miroslav Lazanski, naš najpoznatiji vojni analitičar i kandidat za mesto ministra odbrane saopštio je da je otkrio kada će početi Treći svetski rat.

"Treći svetski rat će početi vrlo brzo, preciznije rečeno, u četvrtak", izjavio je Lazanski za ruske medije, koji su o tome obavestile svoju i svetsku javnost.

Naime, Lazanski je, kako je rekao, u holu jednog prestižnog hotela u Beču naleteo na visoke oficire NATO pakta. Oni su mu bili okrenuti leđima i nisu bili svesni da ih prisluškuje najpoznatiji vojni analitičar Srbije i regiona. On je tako, sasvim slučajno, prisustvovao važnom, neformalnom sastanku NATO generala, koji su, između ostalog, pričali i o planu za započinjanje Trećeg svetskog rata.

 

Nažalost, nije čuo sve, već samo ključni fragment koji otkriva celokupnoj svetskoj javnosti. „Treći svetski rat počinje u četvrtak, a vi znate koji četvrtak“, rekao je neimenovani natovski general, ne precizirajući koji će to četvrtak biti. No, ipak je ovo, zahvaljujući dobrom osluškivanju onoga što se priča za susednim stolom, do sada najpreciznije predviđanje početka Trećeg svetskog rata.

Lazanski je na osnovu tog epohalnog saznanja odlučio da napiše knjigu koja će se zvati: „Treći svetski rat počinje i četvrtak“. Tu knjigu će štampati na više jezika i biće poslata na adrese svih svetskih lidera, da bi se na taj način predupredio početak Trećeg svetskog rata.

"Posle moje knjige", rekao je Lazanski, "Treći svetski rat će biti odgođen ili prebačen na neki drugi dan."

(Tabu | Miroslav Lazanski)

Scroll to top