BalkansPress

Dobro došli!

Posle hapšenja Ninoslava Jovanovića, poznatog Malčanskog berberina, otac tragično stradale Tijane Igor Jurićoglasio se danas, drugi put. On je postavio dve fotografije Jovanovića, jednu pored druge kako bi bile uporedive, i reagovao na raspravu koju je javnost pokrenula nedugo nakon što su objavljeni snimci i fotografije hapšenja Berberina.

PROČITAJTE: Igor Jurić je objavio fotografiju Tijane i Saške u zagrljaju, uz šest reči koje lede srce (FOTO)

Prva fotografija se današnjeg hapšenja, druga ona po kojoj su ga građani tražili i pokušavali da ga prepoznaju. Jurić se obratio korisnicima Tvitera nudeći im da prepoznaju sličnost između dva lika, međutim naišao je na različite reakcije.

Bilo je onih koji su reagovali na to što se na prethodnim fotografijama Ninoslava Jovanovića jasno vidi da je proćelav, navodeći da na današnjoj to nije slučaj.

 

Sa druge strane bilo je i onih kojima je sličnost upadljiva i sa kojima se Jurić saglasio, zadovoljan što je stavljena tačka na slučaj koji je 17 dana uznemiravao srpsku javnost.

- Svaki antropolog, pa i početnik, bez ostrašćenosti, smiren i spokojan, reći će mirne duše da su ovo dva različita čoveka. I to nema veze sa ostrašćenošću, mržnjom i podeljenošću... Samo sa zdravim razumom i ogromnom sumnjom nas koji nismo antroplolozi. A već su se oglasili - stoji u jednom od komentara.

- Šta sve nećemo čuti/pročitati: Poplave izazivaju Ameri, ova prča izmišljena... Toliko teorija zavjere da ne mogu da vjerujem koliko je narod LUD. Prosto zastrašujuće - stoji u dugom.

Podsetimo, prethodnog puta oglasio se da apeluje na uvođenje Amber alerta, kako bi u slučaju novih eventualnih otmica celo društvo moglo hitrije da reaguje.

(BalkansPress / Izvor: Telegraf.rs) 

Scroll to top