BalkansPress

Dobro došli!

Dragan Bjelogrlić je već neko vreme u centru medijskih dešavanja. Međutim juče je prvi put odreagovao jer mu se, kako kaže, udara na porodicu. Takođe, poručio je da se nije uplašio i da spremno čeka nove udarce.

Naime, Bjelogrlić i pravni zastupnik njegove porodice advokat Goran Draganić sazvali su konferenciju za novinare povodom pisanja medija o udesu koji je njegov sin Aleksej skrivio pre 14 meseci.

PROČITAJTE: Bio je legenda Holivuda: NJEGOVO BEŽIVOTNO TELO PRONAĐENO U KONTEJNERU

 

Mnogi tviteraši su sigurni da mu je gostovanje u emisiji kod Ivana Ivanovića , "nacrtalo metu na čelu".

- Mi živimo u delu sveta koji će uvek migrirati zbog socijalnog stanja, zbog siromaštva. Ali opasno je kada ljudi ne odlaze zbog socijalnih stvari, nego bežeći od primitivizma i gluposti, rekao je glumac gostujući kod Ivanovića nakon čega je usledio veliki aplauz podrške.

Upravo zbog ovih reči, smatraju mnogi, Bjelogrlić je sebi "nacrtao metu".

 

Podsećamo, Bjelogrlić je juče na konferenciji za štampu izjavio kako je uvek bio slobodan čovek koji je govorio slobodno, i kako je objasnio, sa tom praksom neće prestati.

On smatra da su tekstovi objavljeni 14 meseci posle saobraćajne nezgode objavljeni u trenutku kada je gostovao u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ i kada izlazi druga sezona serije „Senke nad Balkanom“.

Do mene su stigle i informacije da se sprema i tekst o mojoj kćerci i još teksova o meni, naglasio je Bjelogrlić.

(BalkansPress / Izvor: Espreso.rs)

Scroll to top