BalkansPress

Dobro došli!

Doktor Simoncini preko dvadeset godina uspešno leči pacijente od svih tipova raka!

Kod ovakvih terapija nemate šta da izgubite! Bolnu realnost, sve češće pojave bolesti raka koju je gotovo svako iskusio, bedni kraj prijatelja ili poznanika, sve je to povezano s neuspesima službene onkologije.

 

“Mi moramo dokazati da je savremena onkologija nesposobna da odgovara na pitanja i potrebe onih koji su oboleli od raka i zbog toga je naša moralna i etička obveza da pokušamo da pronađemo pravo rešenje za najteže i najbolnije bolesti našeg vremena”, govori dr. Tulio Simoncini koji tvrdi da je rak obična gljivica (CANDIDA) koja se lako leči sodom bikarbonom. Sodom bikarbonom leči se i kiselost organizma, što je još jedan od uzročnika raka.

 

Rak je gljivica

"Oko 100 godina stara, osnovna teorija o raku zasnovana je na hipotezi neispravnosti gena. Ovo stanovište podrazumeva da je rak intracelularni. Međutim, s moje tačke gledišta, rak je gljivična infekcija, i jedan poseban ćelijski fenomen," napominje dr. Tulio Simoncini koji je napravio medicinsku revoluciju otkrićem da je obična candida ili gljivica uzrok raka, a leči se svima dostupnom sodom bikarbonom.

Candida (Kandida)

U biljnom svetu, karcinomi su uzrokovani gljivičnim invazijama, a može se reći da se ista stvar događa i u ljudskim bićima. Gljivice uvek sa sobom vuku tumor: nalaze se u in vivo i u post-mortem ispitivanjima. Međutim, naučnici veruju da se one razvijaju posle početka bolesti.

Kandida auris

*Kandida auris / FOTO: Profimedia

Moje mišljenje je da su one došle pre: one stvaraju rak, oslabe imunološki sistem i onda napadnu celi organizam. Svaka vrsta raka je uzrokovana gljivicama iz roda Candida, što je navedeno i u drugim istraživanjima, a histološki sastav je rezultat reakcije odbrane tkiva protiv invazije.

S vremenom tkivo postaje iscrpljeno i proizvodi samo nediferencirane (iste) stanice. Rak se može nazvati kao “otporni apsces (čir)”, gde se kolonije formiraju u centru i pokreću reakciju mnoštva ćelija svuda oko nje.

 

Soda bikarbona

Klasični anti-gljivični lekovi su nedelotvorni u lečenju tumora jer čvrste kolonije mogu biti napadnute samo na površini njihovog raspona i nakon prvog davanja leka one postaju otporne. Jaka infekcija je mnogo snažnija od jedne bakterije. Zato jednostavna gljivična infekcija može trajati večno.

soda bikarbona

*Soda bikarbona / FOTO: Profimedia

"Ja sam jednostavno identifikovao tvari koje su u stanju da prodru u ove ogromne infekcije: za rak unutrašnjih organa to je soda bikarbona, a najbolja supstanca za eliminiranje raka kože je jod tinktura, naročito kada se širi.”

Postoje mnoge publikacije koje opisuju delotvornost natrijum-bikarbonata na rak, i zaključci u njima su uvek tačni jer pretpostavljaju intracelularne, ređe nego antifungalna akcije.

 

Tretman

"Moji postupci su lečili ljude 20 godina. Mnogi od mojih pacijenata su se oporavili u potpunosti od raka, čak i u slučajevima kada je službena onkologija odustala. Najbolji način da se pokuša eliminisati tumor je da se dovede u kontakt s natrijum bikarbonat-om, što je bliže moguće, naprimer korištenjem oralne primene za probavni trakt, klistira za rektum, ispiranje za vaginu i matericu, intravenske injekcije za pluća i mozak, a inhalacija za gornje disajne puteve.

Grudi, limfni čvorovi i potkožne grudvice se mogu tretirati lokalnom perfuzijom. Unutrašnji organi mogu biti tretirani s natrijum bikarbonatom lociranjem pogodnih katetera u arterijama (jetre, pankreas, prostate, i udova) ili u šupljinama (na pluća ili peritoneum).Važno je lečiti svaki tip raka s pravom dozom.

Za phleboclisis, potrebno je 500 cm na 5 % ili 8,4 %; za spoljne slučajeve dovoljno je probati da li je ukus slan. Ponekad je pametno kombinovati različito prepisivanje lekova.

Prilikom svakog tretmana, uzeti u obzir da se kolonije tumora vraćaju između trećeg i četvrtog dana, a kolaps je između četvrtog i petog, tako da je šest dana davanja lekova dovoljno.

Kompletan, delotvoran ciklus se sastoji od šest dana tretmana, a posle šestog dana, se ponavlja četiri puta.

Najvažnije nuspojave ovakvog sistema nege su žeđ i slabost.

Za rak kože 0,7 % jod tinktura treba se mazati na obolelo mesto 20-30 puta tokom dana, s ciljem da se proizvode niz slojeva kore. Nakon ovog tretmana, tumor će nestati i neće se nikad vratiti.

 

Simptomi gljivice Candide albicans:

-Hronični problemi kože od svrbeža preko osipa do ekcema

-Maglovitost i nesvest, nemogućnost fokusiran

-Kronični probavni problemi, gasovi, nadutost, grčevi, nestalna ili loša stolica, itd.

-Anksioznost i / ili razdražljivost

-Opsesivno-kompulzivni poremećaj (HPK)

-Intenzivna potreba za skrobom i šećerom

-Promene raspoloženja, iznenadni izlivi besa

-Hronična iscrpljenost ili umor, depresija

Ako imate više od dva simptoma, velika je mogućnost da imate uznapredovalu candidu koja dovodi do raka. To nikako ne smete da ignorišete.

Preventiva ili lečenje od candide

Razvoj candide mora biti obuzdan. Neproverena candida može dovesti do sistemske kandidijaze, što može izazvati simptome koji oponašaju mnoge poznate bolesti i dovesti do perforacije creva (stvaranja otvora u zidu creva), odnosno sindroma curenja creva. Curenje omogućava neprobavljene proteinima da napadnu krvotok. Ovo stvara reakciju imunološkog sistema protiv ovih nepoznatih osvajača koji dovode do alergije na hranu – uobičajeno dobre i zdrave hrane.

Dakle, prvo treba eliminisati candidine omiljene namirnice koje sadrže skrob i šećere bilo koje vrste, uključujući i sve slatkiše i sveže voće, hleb, testenine, i beli pirinač. Jedite sirovo povrće neko vreme i kuvajte na pari. Pošto je probava otežana, kuvanje na pari je bolje za sada.

Grejpfrut, sok

*Grejpfrut, sok / FOTO: Profimedia.rs

Neki koriste sirup od semenki grejpfruta (ne grožđa) da bi ubili deo gljivica.

Terapija

Dr. Simoncini, preporuča korištenje sode bikarbone bez dodataka aluminija ili farmaceutske sode bikarbone u svrhu lečenja raka. Možete je kupiti u prodavnicama organske hrane.

 

Kako deluje terapija:

Soda bikarbona drastično povećava lužnatost krvi, što uništava kandidu (koja, prema teoriji dr. Simonicinija, uzrokuje rak). Soda bikarbona se, za razliku od svih drugih anti-fungicidnih tretmana, na koje gljivice mogu postati imune, vrlo lako širi tkivom u kojem ima gljivica i izuzetno lako ulazi u tkivo s tumorom ili rakom.

Zbog te svoje odlike, soda bikarbona brzinski dezintegrira tumor. Zbog istih svojstava sode bikarbone, gljivice više nisu u stanju da prave štetu i u stvari su u potpunosti bez odbrane na napad ovim prirodnim hemijskim spojem.

Postupak lečenja:

Kod karcinoma želuca, creva, rektuma i usne šupljine: Uzimati jednu čajnu kašičicu sode bikarbone ujutro i jednu navečer s čašom vode, tokom jednog meseca. Nakon toga rak bi trebao nestati.

 

Napomena: Ne koristiti ovu terapiju duže od 3-4 nedelje! Ipak, u većini slučajeva, terapija dr. Simoncinija zahteva lekarsku pomoć, u obliku injekcija ili intravenske terapije.

Leukemija, rak krvi, bolest, žena

*FOTO: Shutterstock

Intravenska terapija:

500 ml 5 %-postotnog rastvora sode bikarbone direktno u venu, svakog dana. Tako treba ponavljati dok ne dobijete ukupno 24 infuzije. Nakon toga proverite da li se rak povukao!

Za žene

Veliki problem kod žena je intra vaginalna candida koja je, prema dr. Simoncininu, uzrok raka materice, cista i ostalih tumorskih oboljenja koje zahvataju vaginalni deo kod žena. Recept za pravilno lečenje ove candide i prevenciju raka ženskih organa je sledeći: Dva meseca perite vaginalni deo vodom koja je prokuvana i ohlađena (oko 2 litre vode). U vodu stavite 2 kašike sode bikarbone. Bez gela za tuširanje i ostalih kemikalija.

Rak dojke

*Rak dojke / FOTO: Profimedia

Prema dr. Simoncini, soda bikarbona trebala bi izlečiti sve tumorske probleme ovom terapijim. Isto tako, on tvrdi da soda bikarbona jedina može ubiti ovu gljivu, a samim time i sve oblike raka.

(BalkansPress / Izvor: Dnevno)

Scroll to top