BalkansPress

Dobro došli!

Nemački ,,Snouden“ traži azil u Rusiji zbog otkrivene zavere Zapada da se oduzimaju deca hrišćanima.

Potvrđujući ono na šta je grčki pisac Raul Ilargi Mejer upozorio: „Mi nismo na početku novog i zastrašujućeg doba, mi smo u u njegovom središtu“, novo cirkularno pismo ruskog Ministarstva spoljnih poslova (MID) izveštava Kremlj da bivši oficir nemačkog Bundesvera po imenu Markus Bergfeld traži azil u Rusiji nakon što je nehotično imao pristup poverljivim podacima koji otkrivaju monstruoznu zaveru Zapada da počne da oduzima decu od njihovih roditelja hrišćana – čije napore pomažu vrhunski naučnici iz Amerike, koji su upravo pustili u javnost saopštenje da su oni koji veruju u Hrista ljudi sa oštećenjem mozga.

Prema ovom izveštaju, bivši vojni obaveštajni oficir nemačkog Bundesvera po imenu Markus Bergfeld, 2011. godine slučajno je preuzeo visoko poverljivi dokument EU u kom je detaljno navedena gadna i satanska zavera Zapada da počne da oduzima decu od njihovih roditelja hrišćana „ne kasnije od 2020. godine“ – što je dovelo do toga da on i njegova supruga Sonja pobegnu iz Nemačke kada je strah i trepet njihove nacije, Jungendamt (sistem nemačke službe za zaštitu dece, kao Norvepki „Barnevarn“, prim.prir.) kidnapovao njihovu decu.

 

Jednom kada je Jungedamt uzeo njihovo petoro dece, nastavlja izveštaj, deca su bila izložena zlostavljanju i terana da uzimaju jake psihotične narkotike – dok je njihova najmlađa kćera bila silovana, njihov najstariji sin je preminuo u Španiji prethodnog meseca.

Ono što zapadne mase ne shvataju o nemačkom Jugendamtu, kaže se dalje u ovom izveštaju, je da njegovi istorijski koreni leže u samom srcu militarističke pruske kulture – Prusija je prva zemlja u svetu koja je zahtevala državnu sertifikaciju nastavnika i po zakonu obavezno osnovno obrazovanje – sa nemačkom nacističkom vladom koja to širi za celu naciju i dodaje krivične kazne za bilo koga ko tako ne postupi.

PUTOVANJA U 2021: Pandemija donosi nova pravila i cene, umesto vize sada bi uslov mogla da bude vakcina

Posted by BalkansPress on Субота, 16. јануар 2021.

 

Sa nemačkim nacistima, koji su bili u stanju da stvore obrazovni i Jugendamt sistem koji je isključivo osmišljen da „ulije u mozak mržnju“, kaže se u ovom izveštaju, Rusija je uznemireno reagovala kada je Evropski sud za ljudska prava 2010. godine potvrdio zabranu, koja potiče još iz doba nacista, nemačkih sudova o školovanju kod kuće – u čijoj je odluci, takođe, šokantna izjava da roditelji nemaju „ekskluzivno“ pravo da vode školovanje svoje djece – čime se ova odluka čini efikasnim zakonom širom Evropske unije – a time se i u Švedskoj zabranjuje i školovanje u kući.

 

Poznajući opasnosti ponovnog uspostavljanja obrazovnih zakona iz nacističke ere od strane Evropskog suda za ljudska prava u čitavoj Evropskoj uniji, u ovom izveštaju se navodi da je 29. decembra 2012. godine član 44. stav 1. Zakona o obrazovanju u Ruskoj Federaciji uneta obaveza da roditelji (ili staratelji) imaju osnovno pravo da obrazuju i podižu svoju decu – sa kućnim obrazovanjem koje se često naziva „porodično obrazovanje“.

Dok milioni ruskih hrišćana slave svoje pravo da obrazuju decu na način na koji oni, a ne država odluče, nastavlja ovaj izveštaj, hrišćani iz Nemačke počeli su da napuštaju svoju zemlju – poput Sabrine Albreht koja je pobegla na Maltu kako bi zaštitila svoje dvoje dece, ali koje je nemački Jungdamt kidnapovao sa Malte i vratio u Nemačku – i odana hrišćanska porodica Romeike koja je iz Nemačke pobegla u SAD – koje je Klinton – Obama režim pokušao da natera da se vrate u Nemačku pre nego što ih je uznemirena američka javnost sprečila da to urade. 

SVE O KINESKOJ VAKCINI: Kako razvija imunitet, koji joj je rok važenja i koja je RAZLIKA u odnosu na Fajzerovu

Posted by BalkansPress on Субота, 16. јануар 2021.

 

Sa Evropskom unijom koja sada ima isključivu kontrolu nad životom i obrazovanjem dece, a ne roditelji, dalje objašnjava ovaj izveštaj, nemački obaveštajnac Markus Bergfeld otkrio je da zavera da se još više zapadne hrišćanske dece odvoji od svojih vernih roditelja, dobija novi oblik sa novim kanadskim zastrašujućim zakonom pod imenom „Zakon 89“ (Bill 89), koji je usvojen prošle godine, u kom se kaže da kanadska vlada sada može legalno oduzeti decu iz porodica koje odbijaju da prihvate izabrani rodni identitet njihovog deteta – neuspeh roditelja da prepozna i podrži rodnu samoidentifikaciju deteta je oblik zlostavljanja dece i dete u ovim okolnostima treba ukloniti iz te situacije i staviti u zaštitu – a čiji se efekti sada infiltriraju u Sjedinjene Države, što je dokazao sudija države Ohajo koji je, pre nekoliko sedmica, naredio da se dete oduzme od hrišćanskih roditelja koji su odbili da mu daju jake hormone koji bi ga promenili u devojku.

 

Završni korak ove monstruozne zavere Zapada da uništi hrišćanske porodice zauvek je, prema saznanjima bivšeg obaveštajnog nemačkog oficira po imenu Markus Bergfeld, da zapadni naučnici načine zvanični naučni izveštaj koji će koristiti Jungedamt i druge zapadne agencije za otimanje dece, pred sudovima, kako bi „dokazali“ da su hrišćanski roditelji mentalno oboleli – jedan takav izveštaj objavili su nedavno naučnici Severozapadnog univerziteta, u kom se kaže: da nalazi potvrđuju da religiozni fanatici imaju manje kognitivne fleksibilnosti, i dodaje da je studijom dokazano da oštećenje određenih delova prefrontalnog moždanog jezgra dovodi do napredovanja religijskog fundamentalizma.

Drugim rečima, nauka sad pokušava da kaže da kaže kako oni koji veruju u ono što piše u Bibliji imaju oštećenje mozga.

Pogledajte video:

(BalkansPress / Standard.rs)

Scroll to top