BalkansPress

Dobro došli!

Mira Banjac proživela je težak period kada joj se zdravstveno stanje pogoršalo, zbog čega je na lečenju bila dva i po meseca.

PROČITAJTE: U BEOGRADU JE SAMO ZIMI Nikola Kojo se preselio u kuću na selu i iznenadićete se šta komšije kažu o njemu

Glumica ni jednog trenutka nije pomislila da se preda, niti se uplašila smrti.

  

- Dosta naivno je sve počelo. Bolela me je noga koju sam povredila pre 20 godina igrajući “Karolinu Nojber” u Budvi, kad sam propala kroz neku rupu na bini. Nastavila sam da igram kao da ništa nije bilo. Ubrzo smo Pera Kralj i ja otišli na turneju po Americi. Noga me je bolela sve vreme u avionu, ali izdržala sam nekako sve, a kad sam se vratila kući, otišla sam u Banju Kanjižu. Tu sam bila na rehabilitaciji 21 dan i sve je bilo u redu do pre nekoliko meseci. Zbog bolova sam otišla u bolnicu, onda sam dobila sepsu, pojavila se i voda u kolenu. Bila sam bogami u velikoj panici da neću moći da radim, a ako ne radim, nisam živa - rekla je glumica kada se prisetila teškog perioda.

Mira Banjac

*MIRA BANJAC • RAS / RAS SRBIJA

Glumica je priznala da se ni u jednom momentu nije uplašila da će napustiti ovaj svet. Ona je otkrila da je i dalje drži ogromna želja za radom, jer ako čovek ne radi, on je gotov, priznala je Mira.

- Ovo su godine kad čovek, kao što je govorila Isidora Sekulić, pročišćava sebe na neki način, prolazi životni film, razmišlja gde je grešio, kako da se izmiri sa sobom i drugima. Nisam imala paniku od smrti, mene ona ne plaši, jedino me brinulo što pravim toliko dugu pauzu. Ne mogu da ne radim, ako ne radim, gotova sam, više me neće biti - rekla je glumica.

PROČITAJTE: Zavoleli su se kada je on imao 28, a ona samo 16 godina: Zadivljujuća i neobična ljubavna priča Miše Janketića

Na pitanje kako je izdržala dea bude zatvorena, da leži i ne izlazi, ona je otkrila šta ju je održalo, pa dala savet i svim ljudima koji i u mnogo mlađem životnom dobu kukaju nad svojom sudbinom, i ne vide izlaz kada ih nedaća snađe.

- Sad smo i to isključili, pomalo sama šetam. Pošto sam vezana za ova moja četiri zida, čitam mnogo, ne dozvoljavam da mi glava bude praznjikava. To je veoma važno - zaključila je glumica.

(BalkansPress / Izvor: pulsonline.rs)

Scroll to top