Nakon što je Mišel Tomas (30) izašla na prvi sastanak sa jednim muškarcem, rekao joj je kako ga mnogo privlači njen um, lice i osobine, ali ne i telo.

Tada je odlučila da mu javno odgovori.

Na svom blogu Mišel je odgovorila kako se na to odlučila jer on ima ćerku (13) kojoj želi da pokaže da ne treba patiti od nedostatka samopouzdanja.

Evo kako je ona opisala njihov sastanak:

 

"Častio me večerom i držeći se za ruke, šetali smo plažom. Kada me otpratio do stanice voza, poljubili smo se i iako nije bilo vatrometa ni iskri, bila je to ugodna večera", kaže Mišel koja je sledeći dan dobila poruku koja je šokirala.

"Ti si slatka i vrlo zabavan tip osobe s kojom bih voleo biti kad bi moj um i telo to dopustili. Neću ništa da muljam, stvarno te obožavam i mislim da si najzgodnija devojka koju sam upoznao, ali moj um privlače mršave devojke. Privlači me um, tvoje lice i osobine, ali to ne mogu reći za tvoju figuru. Molim te pokušaj da mi oprostiš. Obožavam te", pisalo je u poruci.

Mišel priznaje da je prvo bila u šoku nakon čega su usledile suze, a onda je odlučila da mu javno odgovori.

"Potvrdio si strah svake devojke koja se boji da je niko neće voleti zbog viška kilograma, bez obzira koliko pametna, draga, duhovita i odvažna bila. Želim da svoju ćerku podstičeš da voli i uživa u svom telu. Ono pripada njoj i samo njoj. Neguj njen intelekt i kreativnost. Nateraj je da bude neustrašiva i nauči je da ima samopouzdanja da bi malim i nesrećnim muškarcima mogla odgovoriti kao što to ja činim sada", odgovorila je Mišel.

 

Scroll to top