BalkansPress

Dobro došli!

U sinošnjoj emisiji "Preživeli" u 22 sata na K1 televiziji gošća je bila glumica Anastasia Anja Mandić, supruga preminulog glumca Milorada Mandića Mande.

U intimnoj i potresnoj ispovesti sa gledaocima je podelila detalje u vezi sa predstavom na kojoj je Manda tragično preminuo na sceni usred premijere dečje predstave "Petar Pan" u UK "Vuk Karadžić".

 

PROČITAJTE: SVAĐA UŽIVO Dr Tiodorović i Jovana Joksimović u klinču: USTAĆU I OTIĆI ako mi ne dozvolite da ispričam šta hoću (VIDEO)

Anja Mandić

*Anja Mandić, FOTO: TELEVIZIJA K1 / SCREENSHOT

- Kako sam gledala, on je sa tog broda pao... Okrenula sam glavu i videla Bobu Mićalović koja je bila na predstavi sa decom. Čuo se smeh, jer je deci to izgledalo smešno, ali videla sam da me je ona pogledala i to je meni bio znak da nešto nije u redu. Pozvala sam svu decu telefonom, jer oni nisu bili tu i rekla sam im da dođu jer tati nije dobro. U međuvremenu sam počela s nekim čudnim osećajem da se mirim s tim da će se njemu nešto desiti. Nisam želela da lažem Andriju da je Milorad u bolnici. Ja sam čučnula i rekla sam mu šta imam da kažem. Taj krik ja nikad neću zaboraviti... rekla je Anja Mandić u emisiji.

Scroll to top