BalkansPress

Dobro došli!

Prošlog vikenda bila sam kuma svojoj najboljoj prijateljici koja se udala u Vranju. Moj muž i ja odneli smo kovertu i unutra 20 evra. Bila sam svesna da je to malo novca, ali stvarno nismo mogli više.

PROČITAJTE: "GOSPOĐO, VIDIM GLAVU, ŠTA DA RADIM?!'' Evo kako je Branko iz Kragujevca uspešno PORODIO SVOJU SUPRUGU KOD KUĆE!

 

Ja ne radim, a muž ima samo 250 evra platu, jedva preživljavamo. Najgori trenutak bio je kada je nakon što je sakupila koverte sa novcem odlučila da ih  sve da otvori i pred svima pročita kolko je ko dao.

Prvi puta sam doživela da neko javno čita poklonjene sume mladencima… Kako je otvarala koverte tako je čitala cifre od 100, 200 pa i 500 evra. Mene kao kumu je ostavila je za kraj. Htela sam u zemlju da propadnem, dovoljno sam se loše osećala, a sad me je tek čekao blam...

Kada je otvorila moju kovertu, muž i ja smo već od stida i sramote počeli da se crvenimo, a moja prijateljica je na mikrofon rekla pred više od 500 zvanica da je od svoje najbolje prijateljice i svoje kume dobila 500 evra. Bila sam šokirana, muž i ja smo se pogledali i ništa nam nije bilo jasno.

Posle nekoliko minuta kuma mi je prišla i našu kovertu zapakovanu vratila i rekla da zna da nisam u najboljoj situaciji i da želi da mi vrati novac, jer moje iskreno prijateljstvo joj je vrednije od sveg novca ovog sveta. Dodala je i da je na mikrofon pročitala da sam joj dala 500 samo zbog zlih i pokvarenih ljudi koji su čekali da se slade tuđom mukom.

Najbolja prijateljice, volela bih da smem da napišem ime, ali ne bi bilo u redu jer bih je razotkrila, ali kada pročita ovo znaće o kome se radi… Hvala ti. i znaj da sam ponosna jer te imam za prijatelja!

(BalkansPress / Izvor: Kurir.rs, Alo)

Scroll to top