BalkansPress

Dobro došli!

Aleksandar Marković, poznatiji kao Sandro iz "Prslook benda", bio je muzička zvezda devedesetih, a život ga nikako nije mazio. Iako su ga zadesila raznorazna nedaća, od gubitka stana pa do razvoda, to ga nije slomilo.

- Bivša supruga i ja smo se tri puta mirili. Mnogo sam je voleo. Prvi put kada smo se rastali, ja sam zgrešio, poslednji put ona. Imamo dvoje dece, sin se zove Alesandro (16), a ćerka Nikolina (14). Oni žive sa majkom u Novom Sadu, pa ne mogu da ih viđam svakoga dana. On trenira košarku, a ćerka tenis, divna su deca, super se slažemo - rekao je Sandro u njegovoj ispovesti za dnevni list "Kurir".

PROČITAJTE: ZAPREPASTIO SE kada ga je video: Novak Đoković ima DVOJNIKA! (FOTO)

 

Sandro, koji predaje u srednjoj medicinskoj školi, pričao je i o svom bratu Nikici, s kojim je osnovao "Prslook bend".

- On i supruga su zajedno 33 godine, imaju dvoje dece. Doveo ju je iz Splita kada smo mi pobegli odatle. Tamo radi kao psihijatar, ima ordinaciju. Ja sam specijalizirao sportsku medicinu. Imam i ordinaciju za decu koja treniraju, ali dolaze i sportisti. Prvo sam krenuo na specijalizaciju za psihijatriju, kao Nikica, ali nisam mogao da završim zbog bolesti i para - naveo je Sandro, koji je otkrio da je dobio šećer:

- Pre nekoliko godina sam radio u Padovi kao lekar za jednu agenciju. Imao sam neku imunološku bolest, pao sam u krevet, a pošto mi je snajka šef imunologije, povezala me je s nekim lekarom i rešili smo to. Imao sam žestoki pad imuniteta od preteranog rada. A posle, kada sam se razveo i izgubio stan, dobio sam i šećer - ispričao je Sandro, a onda je otkrio kako je podneo saznanje da ima šećer:

Sandro Marković, prsluk bend

*Sandro Marković iz "Prslook benda" Printskrin: Youtube/BalkanStarsTV

- Normalno, ništa strašno. Imao sam simptome, mnogo sam pio vode, grčili su mi se mišići, smršao sam, imao sam 60 kilograma na visinu od 190 cm. Sada imam 85 kilograma. Redovno treniram, šetam, pazim na ishranu. Ne pijem alkohol, ali ni ranije nisam voleo da ga pijem. Volim sa svojom devojkom da popušim tompus, to nam je ritual. Dijabetes sam dobio i genetski, ali i zbog stresa. Najviše zbog razvoda i stana - ispričao je Sandro, i otkrio kada je izgubio stan:

 

- Pre dve godine, uzela mi ga je banka. Pre deset godina sam digao kredit u švajcarcima i, da bih ga plaćao, prodao sam stan u Novom Sadu, nisam mogao da ga plaćam. Rata mi je skočila sa 320 na 650 evra. Našao sam ljude koji su kupili stan i sada mi ga oni iznajmljuju. Živim u svom stanu kao podstanar! Trudim se da se ne opterećujem, nisam materijalista. Izgubio sam, zapravo, tri stana! Imao sam dva u Novom Sadu. Jedan veliki, jedan mali, i oba sam prodao. Manji sam prodao da bih živeo, jer sam navikao sa Prslook bendom da živim na malo višem nivou - naveo je Sandro, koji je teško podneo kada su mu preminuli roditelji:

Sandro, Prsluk bend

*Sandro, Prslook bendPrintskrin: Youtube/ TVKopernikus

- On je ozračen 1999. godine, bio je komandant u Prokuplju i prva bomba je pala na njihovu kasarnu. Umro je od zračenja 2006. na mojim rukama. Došao sam na VMA jer sam tražio lekove za njegovu bolest. On je drugi čovek u svetu koji je imao takvu vrstu zračenja, akutni abdomen. Kada mi je doktorka to rekla, pitao sam koliko mu je ostalo. Ona mi je rekla „15 minuta“. Držao sam ga u rukama... Kako da ne dobijem šećer? Mami sam to rekao preko telefona. Ona je pre šest meseci umrla. Nikica mi kaže kako nisam dugo išao da posetim mamu u Nišu, četiri meseca, i ja odem da je vidim. Posle tri sata ona umre u fotelji, dok je gledala TV. Zaspala je, izdalo ju je srce. Sve mi se skupilo u četiri godine. Ona je trebalo da sklopi moju knjigu - naveo je Sandro, koji radi na novoj knjizi, ali i na albumu "Bog i šeširdžija", koji bi uskoro trebalo da izađe.

(BalkansPress / Izvor: Telegraf.rs)

Scroll to top