- Prostitucijom se bavim već 31 godinu i za to vreme sam "usrećila" više od 50.000 muškaraca, a sada, nažalost, jedva imam šta da jedem. Nikada nisam koristila zaštitu i rodila sam desetoro dece. Nisam htela da ih ubijem abortusom, već sam ih poklanjala i tako usrećila mnoge parove - ovako svoju šokantnu ispovest počinje prostitutka Vida Kokić (48) koja sada živi u rodnoj Loznici.

Kokićeva otkriva da je zadovoljila na desetine hiljada ljudi svih vera i nacija i da je baveći se ovim poslom zaradila skoro milion evra, koje je, nažalost, potrošila, pa sada nema šta da jede, piše Informer.

Svoju ispovest počela je tako što je objasnila kako je uopšte ušla u ovaj posao.

- Sa 17 godina me je porodični prijatelj odveo u Italiju, navodno da čuvam decu. Naravno, to je bila laž za moju porodicu i odmah me je naterao da stopiram na ulici i budem prostitutka. Kada jednom uđete u ovaj posao, nema povratka. Posle Italije su me vodili u Holandiju, Nemačku i širom Evrope - rekla je Vida uz povremene teške uzdahe.

 

- Iskreno, meni je to bio odličan posao zato što sam zarađivala astronomske cifre. Za noć sam znala da zadovoljim i po 30 muškaraca i zaradim 16.000 maraka. Spavala sam sa ljudima svih vera i nacija, od Avganistanaca i Pakistanaca, preko Indusa i Kineza, do Amerikanaca, Rusa i svih evropskih naroda. Međutim, nakon četiri godine "rada s nogu" shvatila sam da moje telo mogu dobro da unovčim i u Srbiji i vratila sam se kući - objašnjava Kokićeva.

PROČITAJTE: Jelena (20) sama održava celo imanje: Otac je umro pred njom kad mu je mašina otkinula ruku, a majka od raka (VIDEO)

Skidala nevinost mladim momcima, rodila 10 dece

- Držala sam lokalni put Šabac - Loznica, ali su kod mene dolazili iz cele Srbije. Jednostavno sam umela da im pružim to što žele. Koliko sam samo nevinosti skinula mladim momcima - priča Vida.

Osim što je bila jedna od najpoznatijih "prijateljica noći", ona je posebna i po tome što je rodila čak desetoro dece. Nažalost, zbog teškog života morala je da ih poklanja drugim porodicama.

- Nikada nisam koristila zaštitu jer sam želela da budem majka. Rodila sam desetoro dece, šest dečaka i četiri devojčice. Nijednom detetu ne znam ko je otac. Sada sam u kontaktu samo sa dva sina, jedan je u zatvoru, a drugi kod mog bivšeg partnera.

 

Kako kaže, nije pristajala na prekid trudnoće.

- Znam čime se bavim i da tokom svog života kršim sve moralne kodekse, ali nikada ne bih abortirala. Verujte mi da je mnogo poštenije imati seks za novac nego ubiti život u sebi. Ovako ste samo ku**a, a u drugom slučaju ubica - tvrdi Kokićeva.

Vida je otkrila da je osim prostitucije i kockarka, i da je više dobijala nego što je izgubila.

-  Svaki dan sam u kazinu. Mogu da kažem da mi je i kocka deo profesije, jer sam više dobijala nego gubila. Za veče sam znala da dobijem i po 50.000 maraka - priča Vida.

PROČITAJTE: Nije mogla da upali auto, a kada je podigla haubu nije znala da li DA SE SMEJE ili DA PLAČE (FOTO)

Za starlete sam čarobnjak u krevetu

Kokićeva tvrdi da su sve starlete zapravo prostitutke i da samo imaju "jaču tarifu" i dodaje da je za njih ona čarobnjak u krevetu.

- Mnogo se iznerviram kada čujem moje koleginice kako se predstavljaju da su starlete. A sve su to ku**e kao i ja. Jedina je razlika što je njihova tarifa deset puta veća i što imaju pare za operacije i silikone, a ja nemam ni para da napravim nove zube. Da imam da uložim u sebe kao one, bila bih za njih svemirski brod. Što se znanja tiče, mogu da im predajem o seksu. U ovom poslu sam najbolja, za više od tri decenije nemam mušteriju koja je otišla kući nezadovoljna - kaže Vida.

(BalkansPress / Telegraf.rs)

Scroll to top