BalkansPress

Dobro došli!

Snimanje scena seksa je za većinu glumaca najgori deo ovog poziva - osim za Hjua Granta, koji je jednom prilikom izjavio da ga to "baš pali". Ipak, holivudske glumice su rešile da otkriju kako sve to zaista izgleda i nije ni malo lepo.

Mila Kunis, koja je u karijeri imala više filmova sa ovakvih scenama, jedna je od prvih koje su otvoreno progovorile.

 

"Teško je snimiti scenu seksa i tačka. Nije bitno da li je pored vas prijatelj, žena ili muškarac. Oko tebe se nalazi ekipa od preko 100 ljudi, određuju osvetljenje, govore ti koju pozu da zauzmeš", priseća se Mila.Dženifer Lorens se slaže da je to jedan od najtežih delova njihove profesije. Ona je čak jednom priznala da se okrenula i alkoholu kako bi joj bilo što lakše da snimi scene seksa.

I zvezda "Igre prestola" Natali Dormer priznaje da, iako možda zvuči zabavno, snimanje takvih scena predstavlja veliki problem.

50 nijansi - siva

*50 nijansi - siva / Foto: Youtube

"Svako ko vam kaže da mu snimanje scena seksa nije neprijatno laže", kratka je ona.

Na ekranu sve deluje tako seksi i super, a u suštini se žene u takvoj situaciji osećaju prilično poniženo, što je jako tužno.

Da bi se snimila jedna dobra scena "akcije", potrebno je i do 10 sati snimanja. To znači da ćete iznova i iznova da ponavljate iste poze, da se pretvarate da uživate, da glumite orgazam i da pritom sve vreme budete goli. Oko vas se nalazi ekipa koja sve to posmatra, a od vas se očekuje da budete u pravom ljubavnom zanosu.

Ne zvuči zabavno, zar ne? Pa, barem nikome osim Hjuu Grantu.

(BalkansPress / Izvor: Noizz.rs)

Scroll to top