BalkansPress

Dobro došli!

Glumica Ivana Panzalović je u septembru preživela pakao kada ju je tadašnji momak upucao, a ona jedva ostala živa.

Glumica Ivana Panzalović je u septembru doživela veliku tragediju, kada joj je tadašnji dečko, plastični hirurg Srđan Cvetanović pucao u glavu, nakon čega je sam sebi presudio.

 

Glumica se ne ustručava da priča o onome što joj se desilo i spremna je da nastavi dalje sa normalnim životom.

- Imam udvarače i dalje. (smeh) Ne plašim se... Emotivna veza će doći na red kad joj dođe vreme, ali nemam strah. Ovo je potpuno jedan izolovan slučaj koji nije parametar za bilo šta, tek ne za građenje daljih odnosa - rekla je Ivana.

*Printskrin: Youtube / TV Kopernikus

Ivana je nakon svega što je proživela uputila svim ženama snažnu poruku.

 

- Nisam mogla da naslutim to, ali svakako da neću podržati nasilje, da neću podržati fizički obračun, da ću uvek stati na stranu žene koja je u svakom slučaju slabija od muškaraca - rekla je Ivana o svom slučaju.

- I šamar je veliki zločin nad ženom, to je nešto strašno, a da ne pričam o nekim ozbiljnijim povredama - zaključila je glumica za Blic.

*Foto: Facebook / Ivana Panzalovic

Podsetimo, Srđan Cvetanović pucao je na Ivanu 7. septembra, nakon što su se posvađali u njegovom stanu na Dedinju. Ona se nakon ranjavanja pravila da je mrtva, a on je presudio sam sebi.

Srđan je shranjen 12. septembra na Centralnom groblju u Beogradu, a Ivana je Vojnomedicinsku akademiju (VMA) na kojoj je ležala napustila dan kasnije, 13. septembra.

Foto: Facebook / Srdjan Cvetanovic / Ivana Panzalovic

(BalkansPress / Telegraf.rs)

Scroll to top