BalkansPress

Dobro došli!

Hrvatski muzičar Toni Cetinski svojom današnjom objavom na društvenoj mreži Fejsbuk šokirao je mnoge.

Naime, Toni je odlučiuo da napusti Zagreb posle skoro tri decenije,  i vrati se u rodnu Istru, jer kako je napisao, više ne može biti glavom na jednom, a srcem na drugom mestu.

 

Tonijev post prenosimo vam u celosti:

Toni Cetinski

*Foto: Srbija Danas

- Dragi Zagrebe grade! Dao sam ti koliko sam mogao i znao ali došlo je vreme da se nakon 25 lepih godina ipak rastajemo. Ne, nisam se razočarao ali mislim da sam previše i izdržao biti telom i glavom tu, a srcem i dušom u svojoj rodnoj Istri. Ti nećeš puno izgubiti ali ja ću jako puno dobiti povratkom kući.

Da, idem kući.

Zahvaljujem se svima koji su se trudili da se osećam kao da sam kod kuće, ali nikada to nije niti bi moglo biti potpuno tako. Fali mi puno toga Zagrebe što mi ti nažalost ne možeš dati ali nešto mi je ipak najvažnije, a to je MIR i osećaj pripadnosti.

 

Možda mi ni u Istri neće uvek biti baš idealno, ali ću barem biti bliže svojima. Ne mogu više sebe lagati i stvarno mi kad pređem Učku srce jače i brže tuče. Kako god bilo Zagrebe hvala ti. Rado ću i dalje dolaziti u Zagreb, ali samo kao gost jer moje srce pripada gde i moji Vide i Marija počivaju u miru. U Istri.

P.S. Nisam verovao da bi mi mogle zadrhtati ruke i glas a kamoli da će mi suza krenuti ali DA i to mi se evo upravo dešava. Hvala svima. I ovima i onima isto kao i mojima! Ljubim vas.

 

Scroll to top