BalkansPress

Dobro došli!

Kako izgleda medijska scena Srbije, da li su joj priče o vanzemaljcima promenile život, ko ustaje prvi - ona, Marić ili Vučić, neka su od pitanja na koja odgovara Irina Vukotić, voditeljka jutarnjeg programa Hepi televizije

Šarmantna voditeljka otkrila je za Sputnjik da li joj prija to što je postala prva novinarka koja je napustila studio zbog gosta, iako se obično dešava obrnuto.

Na pitanje kako to izgleda kada za neprijatelja imate NATO pakt, odnosno njihovog lobistu u srbiji Jelenu Milić, Irina uz osmeh objašnjava da njena dobronamernost koju neguje već osamnaest godina nije pretrpela nikakvu promenu.

 

- Kada se neki razgovor pretvori u monolog, a nije više dijalog, tu onda nema mesta za dve osobe, dovoljna je jedna. Verujem da i kada je sukob mišljenja i kada su različiti stavovi u pitanju, sve može da ostane kulturno, ljudski, sa stavom. Kada to nije tako i kada to ode u neke druge dimenzije, pogotovu kada nivo komunikacije nije nivo koji je negde svima nama poznat i dobar, onda se, eto, prvi put dogodi se to što se dogodilo - kaže ona.

PROČITAJTE: JELENA MILIĆ RASPLAKALA VODITELJKU TV HEPI KOJA JE NAPUSTILA PROGRAM: Pomenula joj MALOLETNO DETE! (VIDEO)

(BalkansPress / Sputnik Srbija)

Scroll to top